Januar/Februar

 

    • Menu nr. 1 (min. 10 couverter)

      Tortilla med røget laks.
      Højreb med friske grøntsager, råstegte kartofler og svampesauce.
      Nøddekage med frugtcoulis og iscreme.

    • Pris pr. courvert, kr. 183,00


    • Menu nr. 2 (min. 10 couverter)

      Rejecocktail med dressing og hjemmebagt brød.
      Wienerschnitzel med ærter.
      Pandekager med is.

    • Pris pr. couvert, kr. 145,00


    • Månedens buffet (min. 10 couverter)

      Indbagt ørred med purløgscreme.
      Marineret skaldyr på salatleje.
      Kylling i indonesisk sauce, hertil ristet glasnudler.
      Tyndsteg med råstegte kartofler.
      Nakkekam stegt som vildt med waldorfsalat.
      Kage med frisk frugt.

    • Pris pr. couvert, kr. 173,00