Juli/August

 

    • Menu nr. 1 (min. 10 couverter)

      Krabbetårn med salatleje med hijiki og lime.
      Højreb med friske grøntsager, salat, nøddestegte kartofler og bearnaisesauce.
      Crepe Suzette med softice.

    • Pris pr. couvert, kr. 183,00


    • Menu nr. 2 (min. 10 couverter)

      Rejecocktail med dressing og hjemmebagt brød.
      Kalvesteg med broccolisalat, majs og gulerødder.
      Æbletærte med cremefraiche.

    • Pris pr. couvert, kr. 145,00


    • Månedens buffet (min. 10 couverter)

      Hvidløgsmarineret rejer på salatleje med sc. verte.
      Røget laks med skaldyrssalat.
      Rosette af parmaskinke på salat med marinerede asparges.
      Barbecuemarineret kyllingebryst med speciel salat.
      Oksehøjreb med broccolisalat og råstegte kartofler.
      Svinemørbrad i svampesauce.
      Chokoladekage med frisk frugt.

    • Pris pr. couvert, kr. 173,00