Maj/Juni

 

    • Menu nr. 1 (min. 10 couverter)

      Lakseroulade på spæde salater.
      Rosastegt kalvefilet med havens grøntsager, sommerkål med hvidløg og bacon, nøddekartofler og kalvesky.
      Nøddetærte med brombærkompot.

    • Pris pr. couvert, kr. 183,00


    • Menu nr. 2 (min. 10 couverter)

      Indbagt laks med krydderurtedressing.
      Gyroskinke med sommer grøntsager og råstegte kartofler.
      Jordbærtærte med rørt is.

    • Pris pr. couvert, kr. 145,00


    • Månedens buffet (min. 10 couverter)

      Varmrøget peberlaks med sc. verte.
      Krebssalat med melonkugler.
      Røget tyndsteg med rødsalat.
      Gratineret kyllingebryst med ost og svampe.
      Kalvefilet med salat savoyarde og krydderkartofler.
      Jordbærtærte med vanilje shake.

    • Pris pr. couvert, kr. 173,00