Marts/April

 

    • Menu nr. 1 (min. 10 couverter)

      Røget lakserulle på rejesalat med lime og pesto.
      Kalvefilet smurt med sennep og basilikum, hertil indbagte løg, kartoffelroulade, friske grøntsager og kalveskysauce.
      Frugttærte med softice.

    • Pris pr. couvert, kr. 183,00


    • Menu nr. 2 (min. 10 couverter)

      Rejespyd på pluksalat med råmarineret urter.
      Nakkekam stegt som vildt med waldorfsalat og gele.
      Islasagne.

    • Pris pr. couvert, kr. 145,00


    • Månedens buffet (min. 10 couverter)

      Pocheret isingfilet med rejer og grønne asparges.
      Krebsesalat med melonkugler.
      Hvidløgsmarineret kæmperejer.
      Mørbrad i savoy med svampe og ost.
      Kalveculotte med tomatsalat med feta og oliven.
      Mandelkage med marineret bær.

    • Pris pr. couvert, kr. 173,00