November/December

 

    • Menu nr. 1 (min. 10 couverter)

      Rejespyd på salatleje, serveres med dressing og brød.
      Kalveryg med glaseret tranebær, ristet svampe, broccoli og kalvesky.
      Crepes suzette i pikant marinade, hertil vanilleis.

    • Pris pr. couvert, kr. 183,00


    • Menu nr. 2 (min. 10 couverter)

      Varmrøget birdeslaks med sc. verte.
      Kalvecyvette stegt som vildt med waldorfsalat, gele, samt brunede og hvide kartofler.
      Chokoladekage.

    • Pris pr. couvert, kr. 145,00


    • Månedens buffet (min. 10 couverter)

      Indbagt ørred med purløgscreme.
      Marineret skaldyr på salatleje.                                                  
      Rejespyd på salatleje
    • Kylling Bangkok med tzatziki.
      Tyndsteg med råstegte kartofler og salat.
      Nakkekam stegt som vildt med waldorfsalat.
      Kage med frisk frugt.

    • Pris pr. couvert, kr. 173,00