September/Oktober

 

    • Menu nr. 1 (min. 10 couverter)

      Rosette af røget dyrekølle med asparges.
      Kryddermarineret svinefilet med 2 slags grøntsager, fyldt bagt kartoffel og sauce bordelaise.
      Fragilite tårn med nougat, serveres med råmarineret bær.

    • Pris pr. couvert, kr. 183,00


    • Menu nr. 2 (min. 10 couverter)

      Tarteletter med høns i asparges.
      Svinekam med rødkål, svesker, brunede og hvide kartofler.
      Cirtornfromage.

    • Pris pr. couvert, kr. 145,00


    • Månedens buffet (min. 10 couverter)

      Krabbetårn på salatleje.
      Farseret ising på rukula med tomat.
      Tærte med røget laks og spinat.
      Kalveculotte med tomatsalat.
      Indbagt svinemørbrad.
      Spec. salat og tzatziki.
      Æbletærte med cremefraiche.

    • Pris pr. couvert, kr. 173,00