Anretninger 

Priserne er excl. brød og smør.
Buffet "Alexandre"

  • Røget laks med flødestuvet spinat.
  • Grillet kæmperejer med hvidløgsdressing.
  • Skaldyrstårn på salatleje med lime.
  • Dyremedaljon med svampesauce.
  • 1/1 svinemørbrad smurt med dijonsennep og rullet i hvidløg og persille.
  • Oksefilet med små stegte kartofler
  • Rodfrugtsalat, spec. salat og hjemmelavet tzatziki.
  • Frugt-/bærtærte med cremefraiche (med softice - tillæg kr. 10,-)
    Pris pr. couvert, kr. 210,00


Buffet "Diana"

  • Varmrøget laks med rejer og asparges.
  • Indbagt ørred med purløgscreme.
  • Skaldyrssalat på leje af salat.
  • Provance stegt kalvecyvette med bagte rodfrugter og rødvinssauce.
  • Vanilje/chili skinkesteg og røstikartofler med bagt kartoffelmos.
  • BBQ stegt kyllingelår
  • 2 spændende salater, tomatsalat med frisk mozzarella.
  • Hasselnøddetærte med råmarinerede bær..
    Pris pr. couvert, kr. 210,00


Buffet "Steffanie"

  • Røget forel med røræg.
  • Skaldyrsparadis (rejer, krebs, krebsehaler, muslinger, salat) og 2 slags dressing.
  • Kalvefilet med svampesauce.
  • Grillkøller BBQ med barbeque sauce og grillet majs
  • Svinemedaljon svøbt i bacon, flødekartofler.
  • Rodfrugtsalat, frisk pastasalat og spændende salat.
  • Gammeldags rabarbertærte med frisk frugt.
    Pris pr. couvert, kr. 210,00


Buffet "Den store Luxus" (min. 20 couverter)

  • Krebsesalat med melonkugler.
  • Yokitorispyd på salatbund.
  • Koldrøget sværdfiskefilet med purløgsæggecreme.
  • Parmaskinke med marineret asparges og rødløg
  • Marineret kæmperejer med dilddressing.
  • Butterdejsindbagt laks med muskat spinat.
  • Krydderstegt cuvette.
  • Helstegt okse guldfilet med flødekatofler
  • Honningmarineret perlehønebryst med spinatbombe
  • Bulgursalat, årstidens salat og tortillinesalat
  • Gorgonzola/Emmentaler med oliven og bladselleri.
  • Frisk bær- og frugttærte med cremefraiche.

Pris pr. couvert, kr. 295,00

 

Buffet "Celina" (min. 25 couverter)

  • Asparges symfoni med bacon og rødløg
  • Krabbetårn på leje af salat
  • Torsketournedos i baconsvøb med dilddressing
  • Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn
  • Tigerrejer i hvidløg med limesauce
  • Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler
  • Dyrefilet med marineret bær og salat apex
  • Kamsteg stegt med ramsløg
  • Tomatsalat med frisk mozarella, rodfrugtsalat og årstidens salat
  • Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum
  • Betardbrød med oliver, betardbrød med malt og betardbrød med græskar
  • Marcelkage med råmarineret skovbær og chantillycreme

 Pris pr. couvert, kr. 370,00

 

Tapas buffet (min. 15 couverter)

  • Yokitorispyd på salatbund
  • Koldrøget laks med dildcreme anrettet på crispy salat
  • Gambas pil pil med aioli
  • Pesto, oliven og tomatsalsa
  • Små chorizopølser
  • Bondesalat
  • Spanske kødboller i tomat og hvidløgsauce
  • Hvid brownie med råmarinerede bær
  • Rosmarinbrød med olivenolie og havsalat

          Pris pr. couvert, kr. 175,00