Menuforslag

(Mindst 10 couverter)


1.

  • Hjemmelavet tunmousse med rejer og lime.
  • Vanilje/chili skinkesteg med flødekartofler, salat og 2 slags grøntsager
  • Gammeldags rabarbertærte med iscreme

  • Pris pr. couvert, kr. 140,00




2.

  • Røget ørred med røræg og marinerede urter.
  • Kalvesteg med waldorfsalat, gele, broccoli, hvide og brunede kartofler
  • Rubinsteinerkage med vandbakkelser.

  • Pris pr. couvert, kr. 185,00

 



3.

  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Svinekam med ½ æble, svesker og rødkål.
  • Fromage efter eget valg

  • Pris pr. couvert, kr. 180,00




4.

  • ½ hummer naturel med kaviar, dressing og flûtes.
  • Helstegt dyreryg med Waldorfsalat, brunede kartofler, smørristede vindruer og vildtskysauce.
  • ½ melon med frisk frugtsalat.

  • Pris pr. couvert, kr. Dagspris




5.

  • Ovnbagt laks med karrydressing, rejer og asparges.
  • Kalveryg med friske grøntsager eller waldorfsalat og gelé.
  • Islasagne på frugtspejl med frisk frugt.

  • Pris pr. couvert, kr. 208,00




6.

  • Klar suppe med boller og flûtes.
  • Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, gulerødder og tyttebær.
  • Fløderand med lun kirsebærsauce.

  • Pris pr. couvert, kr. 195,00




7.

  • Ferskrøget laks med slikasparges, flødestuvet spinat og varm røræg.
  • Oksefilet med speciel garniture og sauce bearnaise.
  • Hjemmelavet isbombe med sorbet.

  • Pris pr. couvert, kr. 238,00




8.

  • Skaldyrsparadis -  med krebs, rejer, skaldyrstårn, krebsehaler og muslinger.
  • Oksemørbrad med hvidløg og basilikum, spinatbombe og rodfrugter.
  • ½ ananas med frisk frugt og rørt is.

  • Pris pr. couvert, kr. 258,00




9.

  • Rejecocktail dressing og hjemmebagt brød.
  • Helstegt oksehøjreb med bagt kartoffel, bagte rodfrugter, salat og svampesauce.
  • Hasselnøddetærte med råmarinerede bær, frisk frugt og softice

  • Pris pr. couvert, kr. 238,00