Diner Transportable - Påsken 2017

Påskemenu nr. 1 (min. 10 couverter)

  • Røde, hvide og carry sild
  • Fiskefilet med remoulade
  • Krabbetårn på leje af salat
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Oksecyvette med små stegte kartofler
  • Vanilje / chili skinke
  • 3 spændende salater, dressing
  • Marengskage med friske bær

Pris pr. couvert: kr. 215,00

 

Påskemenu nr. 2 (min. 10 couverter)

  • Røde, hvide og krydderurt sild.
  • Fiskefilet med remoulade.
  • Lakseroulade på leje af salat
  • Skaldyrsalat med melon kugler
  • Grønsagstærter
  • Oksefilet stegt med hvidløg og rosmarin
  • Svinemørbrad svøbt i bacon, Flødekartofler
  • 3 spændende salater med dressing
  • Fragiliteroulade med frisk frugt

Pris pr. couvert: kr. 235,00

 

Påskemenu nr. 3 (min. 10 couverter)

  • Røget laks med asparges
  • Hvidløgsrejer med hvidløgsdressing
  • Frisk pastasalat med med grillet chorizo
  • Røget svinemørbrad på sprød salat med marineret urter
  • Bourgogne marineret svinekam
  • Ramsløgsmarineret kalkunbryst
  • 2 spændende salater
  • Hasselnøddetærte med friskebær

 Pris pr. couvert: kr. 215,00

 

Påskemenu nr. 4 (min. 10 couverter)

  • Hvide sild med karrysalat.
  • Fiskefilet med remoulade.
  • Laksefarseret rødspættefilet med dild dressing, rejer og asparges
  • Hvidløgs marineret lammekølle
  • Oksefilet med 2 slags spændende salater
  • Pandekager med is

Pris pr. couvert: kr. 198,00

 

Påskemenu nr. 5 (min. 10 couverter)

  • Krabbetårn på leje af salat med krebsehaler
  • Vanilje/chili skinkesteg med små stegte kartofler, glace
  • 2 spændende salater hertil dressing
  • Jordbærtærte med cremefraiche

Pris pr. couvert: kr. 158,00