Specialiteter

1.

  • Stegt søtunge med ristede svampe, rejer og stuvet spinat
  • Kalvemørbrad fyldt med hønsesoufflefars, serveret med speciel garniture og portvinssauce.
  • Valnøddefromage med pocheret pære og puré.

  • Pris pr. couvert, kr. 278,00




2.

  • Krabbetårn anrettet på røget laks med pesto.
  • Rosa stegt kalvefilet med svampesauce og bagte rodfrugter, serveret med spinatbombe og speciel garniture.
  • Marcelkage med bærkompot og sorbet

  • Pris pr. couvert, kr. 278,00




3.

  • Hummersuppe med porre og hummerkød.
  • Dijon smurt kalvemørbrad med soltørrede tomater med hvidløg og persille, bagte rødløg, salat, fyldt bagt kartoffel og trøffelglace
  • Jordbærfristelse (luftig jordbærfromage på bund af lys fragilité)

  • Pris pr. couvert, kr. 298,00