Hovedretter

Wienerschnitzel af fineste kalveinderlår.
Paneret, stegt i smør, serveret med pommes saute, ærter og skysauce.
Pr. couvert kr. 198,00

 
Plankebøf "steak af oksefilet"
Serveres med langtidsbagte rodfrugter, salat, grilltomat, bearnaisesauce og bagt mos
Pr. couvert kr. 230,00

 
Mullerup Specialitet
Oksekød i strimler, serveres i flødepaprikasauce, hertil salat og grov pom´frites
Pr. couvert: kr. 168,00
 

Ribeye steak med hvidløgssmør (300 gr.)
Kraftig marmorering, saftig og med stor smag. Serveres med spinatblade og bagte mandler.
Pr. couvert kr. 225,00

Grillet peberbøf af oksemørbrad (min. 2 couverter)
Stor skive oksemørbrad, flamberet i cognac. Dagens garniture, stegte kartofler og fløde pebercreme.
Pr. couvert kr. 250,00



Stegt flæsk
Serveres med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder
Pr. couvert kr. 135,00