Mini weekend-ophold

Skipperkroen er en af Danmarks smukkeste kroer. Kroen nedbrændte januar 1996, men er nu genopført i den oprindelige romantiske stil med bindingsværk. Alt tænkeligt komfort, handicapvenligt, 5 moderne værelser, sætter rammen om det smukke og unikke sted.

Feriehusene, hvor overnatning kan finde sted, er beliggende alleryderst på havnemolen, med en formidabel udsigt over Storebælt. Mod nord halvøen Reersø med de haleløse katte, ret ude den lille ø Musholm og mod syd den nye Storebæltsbro til Fyn. ( feriehusene er renoveret foråret 2014 )

Husene er indrettet med dusch/toilet, soveværelse med 2 etagesenge, stue med sovesofa, lænestole og bord, åbent køkken med spiseplads, kaffemaskine, køleskab og bordkomfur, samt service til 6 personer. Udgang til egen terrasse med havemøbler. Fra stuen fører en stejl trappe op til 1. sal, hvor der er 2 senge (eller 1 dobbeltseng) i alt 6 sengepladser, når 2 sover på sovesofa i stuen.


Weekendopholdet  ( på hotelværelser eller i feriehuse 75 m fra Skipperkroen ) består af 3-retters luksus menu, overnatning samt morgenmad.

Mandag til  Fredag

  • Ankomst og tjek ind fra kl. 15.00
  • 3-retter middag
  • Overnatning
  • Morgenmad/brunch

Kr. 695,00 pr. person i dobbeltværelse (Tillæg for enkeltværelse: kr. 200,00)

kr. 600,00 ved min. 3 pers. i familiehytte    

 

Vi glæder os til, at byde Dem velkommen på Hotel Skipperkroen