Menuforslag

(Mindst 10 couverter)

1.

  • Hjemmelavet tunmousse med rejer og lime.
  • Vanilje/chili skinkesteg med flødekartofler, salat og 2 slags grøntsager
  • Gammeldags rabarbertærte med iscreme
     
  • Pris pr. couvert, kr. 165,00


2.

  • Røget ørred med røræg og marinerede urter.
  • Kalvesteg med waldorfsalat, gele, broccoli, hvide og brunede kartofler
  • Rubinsteinerkage med vandbakkelser.
     
  • Pris pr. couvert, kr. 210,00


3.

  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Svinekam med ½ æble, svesker og rødkål.
  • Fromage efter eget valg
     
  • Pris pr. couvert, kr. 200,00


4.

  • ½ hummer naturel med kaviar, dressing og flûtes.
  • Helstegt dyreryg med Waldorfsalat, brunede kartofler, smørristede vindruer og vildtskysauce.
  • ½ melon med frisk frugtsalat.
     
  • Pris pr. couvert, kr. Dagspris


5.

  • Ovnbagt laks med karrydressing, rejer og asparges.
  • Kalveryg med friske grøntsager eller waldorfsalat og gelé.
  • Islasagne på frugtspejl med frisk frugt.
     
  • Pris pr. couvert, kr. 235,00


6.

  • Klar suppe med boller og flûtes.
  • Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, gulerødder og tyttebær.
  • Fløderand med lun kirsebærsauce.
     
  • Pris pr. couvert, kr. 215,00


7.

  • Ferskrøget laks med slikasparges, flødestuvet spinat og varm røræg.
  • Oksefilet med speciel garniture og sauce bearnaise.
  • Hjemmelavet isbombe med sorbet.
     
  • Pris pr. couvert, kr. 265,00


8.

  • Skaldyrsparadis -  med krebs, rejer, skaldyrstårn, krebsehaler og muslinger.
  • Oksemørbrad med hvidløg og basilikum, spinatbombe og rodfrugter.
  • ½ ananas med frisk frugt og rørt is.
     
  • Pris pr. couvert, kr. 282,00


9.

  • Rejecocktail dressing og hjemmebagt brød.
  • Helstegt oksehøjreb med bagt kartoffel, bagte rodfrugter, salat og svampesauce.
  • Hasselnøddetærte med råmarinerede bær, frisk frugt og softice
     
  • Pris pr. couvert, kr. 265,00