Specialiteter
1.
- Stegt søtunge med ristede svampe, rejer og stuvet spinat
- Kalvemørbrad fyldt med hønsesoufflefars, serveret med speciel garniture og portvinssauce.
- Valnøddefromage med pocheret pære og puré.
- Pris pr. couvert, kr. 340,00
2.
- Krabbetårn anrettet på røget laks med pesto.
- Rosa stegt kalvefilet med svampesauce og bagte rodfrugter, serveret med spinatbombe og speciel garniture.
- Marcelkage med bærkompot og sorbet
- Pris pr. couvert, kr. 340,00
3.
- Hummersuppe med porre og hummerkød.
- Dijon smurt kalvemørbrad med soltørrede tomater med hvidløg og persille, bagte rødløg, salat, fyldt bagt kartoffel og trøffelglace
- Jordbærfristelse (luftig jordbærfromage på bund af lys fragilité)
- Pris pr. couvert, kr. 340,00