Buffeter
Buffet 1
- Gravad Musholmørred med rævesauce
- Røget forel med røræg
- Lun fiskefilet med remoulade
- Varm røget Musholmørred med salat
- Tartelet med høns i asparges
- Mørbradbøf med svampe a la creme
- Helstegt tyndsteg med flødekartofler
- Spec. salat, pastasalat, tzatziki
- Osteanretning med frisk frugt
- Frsikbagt grovbrød, rugbrød, kiks og smør
Pris pr. couvert kr. 325,-
Buffet 2
- Gravad musholmørred med rævesauce
- Varm røget laks med salater og rejer
- Røget forel med røræg
- Rejer og muslinger på leje af salat
- Butterdejsindbagt ørred med purløgssacue
- Rødvins-braisseret skinke med urte-æggemarinade
- Helstegt oksehøjreb med flødekartofler
- Spec. salat, tomatsalat, pastasalat
- Tusindbladstærte med frisk frugt og chantillycreme
- 2 slags oste med druer og radiser
- 2 slags grovbrød, kiks og smør
Pris pr. couver kr. 365,-
Let vin buffet (min. 20 couverter)
- Tortillalaks på salatleje med krebsehaler.
- Grillet kæmperejer med hvidløgsdressing.
- Krabbetårn på salatleje med lime.
- Dyremedaljon med svampesauce.
- 1/1 krydderstegt svinemørbrad.
- Oksefilet med ristede kartofler.
- Spec.salat, broccolisalat, tzatziki.
- Frugttærte med cremefraiche
Pris pr. couvert: kr. 365,-
Luksus vin buffet (min. 20 couverter)
- Krebsesalat med melonkugler.
- Yokitorispyd på salatbund.
- Koldrøget sværdfiskefilet med purløgsæggecreme.
- Parmaskinke med marineret asparges og rødløg
- Marineret kæmperejer med dilddressing.
- Butterdejsindbagt laks med muskat spinat.
- Krydderstegt cuvette.
- Helstegt okse guldfilet med flødekatofler
- Honningmarineret perlehønebryst med spinatbombe
- Bulgursalat, årstidens salat og tortillinesalat
- Gorgonzola/Emmentaler med oliven og bladselleri.
- Frisk bær- og frugttærte med cremefraiche
Pris pr. couvert: kr. 435,-
Buffet "Celina" (min. 25 couverter)
- Asparges symfoni med bacon og rødløg
- Krabbetårn på leje af salat
- Torsketournedos i baconsvøb med dilddressing
- Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn
- Tigerrejer i hvidløg med limesauce
- Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler
- Dyrefilet med marineret bær og salat apex
- Hvidløgsstegt lammefilet med persillefritt
- Tomatsalat, broccolisalat og årstidens salat
- Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum
- Betardbrød med oliver, betardbrød med malt og betardbrød med græskar
- Marcelkage med råmarineret skovbær og chantillycreme
Pris pr. couvert, kr. 475,00