Videre til indhold
Man - Fre: 12:00 - 20:30
+45 58 86 45 00
Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00
Facebook-f
Instagram
Menukort
Frokost menukort
Aften menukort
Børne menukort
TakeAway
Specielle tilbud
Mad ud af huset
Mad ud af huset info
TakeAway
Anretning/buffet ud af huset
Brunch ud af huset
Festmenuer ud af huset
Reception og buffet ud af huset
Stegt flæsk ud af huset
Smørrebrød og platte ud af huset
Specialiteter ud af huset
Natmad ud af huset
Julemenuer ud af huset
Nytår
Fest & Selskaber
Se vores festlokaler
Menuforslag
Helaftensarrangementer
Brunch
Buffeter
Natmad
Vine m.m
Download brochure
Jul & Nytår
Julefrokost på Skipperkroen
Julebuffet & Hr. Plys på skipperkroen
Julemenuer ud af huset
Nytår
Højtider
Events
Stegt flæsk ad libitum
Julefrokost på Skipperkroen
Værelser & Ophold
Værelser
Ferielejlighed
Kro ophold ved vandet
Mini ophold
Montør-/sælgerophold
Udflugter
Buffeter og anretninger
Busarrangementer
Om kroen
Om Skipperkroen
Kørselsvejledning
Kontrolrapport
Praktisk info
Menu
Menukort
Frokost menukort
Aften menukort
Børne menukort
TakeAway
Specielle tilbud
Mad ud af huset
Mad ud af huset info
TakeAway
Anretning/buffet ud af huset
Brunch ud af huset
Festmenuer ud af huset
Reception og buffet ud af huset
Stegt flæsk ud af huset
Smørrebrød og platte ud af huset
Specialiteter ud af huset
Natmad ud af huset
Julemenuer ud af huset
Nytår
Fest & Selskaber
Se vores festlokaler
Menuforslag
Helaftensarrangementer
Brunch
Buffeter
Natmad
Vine m.m
Download brochure
Jul & Nytår
Julefrokost på Skipperkroen
Julebuffet & Hr. Plys på skipperkroen
Julemenuer ud af huset
Nytår
Højtider
Events
Stegt flæsk ad libitum
Julefrokost på Skipperkroen
Værelser & Ophold
Værelser
Ferielejlighed
Kro ophold ved vandet
Mini ophold
Montør-/sælgerophold
Udflugter
Buffeter og anretninger
Busarrangementer
Om kroen
Om Skipperkroen
Kørselsvejledning
Kontrolrapport
Praktisk info
Ring op
Anretninger og buffeter ud af huset
Priserne er excl. brød og smør.
Buffet Alexandre
Pris pr. couvert
Kr. 285
Røget laks med flødestuvet spinat.
Grillet kæmperejer med hvidløgsdressing.
Skaldyrstårn på salatleje med lime.
Kyllingebryst på leje af spinat – gratineret limesauce.
1/1 svinemørbrad smurt med dijonsennep og rullet i hvidløg og persille.
Oksefilet med små stegte kartofler
Melonsalat, årstidens salat & hjemmelavet tzatziki.
Frugt-/bærtærte med cremefraiche (med softice – tillæg kr. 10,-)
Buffet Diana
Pris pr. couvert
Kr. 280
Varmrøget laks med rejer og asparges.
Lakseroulade med sprød frisée og lime.
Røget hellefisk med mild sennepsdressing.
Provance stegt kalvecyvette med bagte rodfrugter og rødvinssauce.
Vanilje/chili skinkesteg og røstikartofler med bagt kartoffelmos.
BBQ stegt kyllingelår
2 spændende salater, tomatsalat med frisk mozzarella.
Chokolademoussekage med friske bær.
Buffet Steffanie
Pris pr. couvert
Kr. 280
Røget forel med røræg.
Skaldyrsparadis (rejer, krebs, krebsehaler, muslinger, salat) og 2 slags dressing.
Kalvefilet med svampesauce.
Grillkøller BBQ med barbeque sauce og grillet majs
Svinemedaljon svøbt i bacon, flødekartofler.
Bagt blomkål med goma dressing og peanuts. frisk pastasalat, spændende salat.
Gammeldags rabarbertærte med frisk frugt.
Buffet Den store Luxus
Pris pr. couvert
Kr. 385
Krebsesalat med melonkugler.
Yokitorispyd på salatbund.
Tørsaltet koldrøget laks med wasabicreme.
Parmaskinke med marineret asparges og rødløg
Marineret kæmperejer med dilddressing.
Butterdejsindbagt laks med muskat spinat.
Krydderstegt cuvette.
Helstegt okse guldfilet med flødekatofler
Honningmarineret perlehønebryst med spinatbombe
Bagt blomkålk med goma dressing og peanuts, årstidens salat og tortelinesalat.
Gorgonzola/Emmentaler med oliven og bladselleri.
Frisk bær- og frugttærte med cremefraiche.
Buffet Celina
Pris pr. couvert
Kr. 460
Asparges symfoni med bacon og rødløg
Krabbetårn på leje af salat
Torsketournedos i baconsvøb med dilddressing
Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn
Tigerrejer i hvidløg med limesauce
Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler
Dyrefilet med marineret bær og salat apex
Kamsteg stegt med ramsløg
Tomatsalat med frisk mozarella, rodfrugtsalat og årstidens salat
Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum
Betardbrød med oliver, betardbrød med malt og betardbrød med græskar
Marcelkage med råmarineret skovbær og chantillycreme
Tapas buffet
Pris pr. couvert
Kr. 260
Paneret kyllingestykker med goma dressing.
Lakserilette med friteret kapers.
Gambas pil pil med aioli.
Pesto, oliven og tomatsalsa.
Små chorizopølser.
Årstidens salat med dressing.
Spanske kødboller i tomat og hvidløgsauce
Brownie med råmarinerede bær
Mix brød.
Bestil her