fbpx

Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00

Anretninger og buffeter ud af huset

Priserne er excl. brød og smør.

Buffet Alexandre

  • Røget laks med flødestuvet spinat.
  • Grillet kæmperejer med hvidløgsdressing.
  • Skaldyrstårn på salatleje med lime.
  • Kyllingebryst på leje af spinat – gratineret limesauce.
  • 1/1 svinemørbrad smurt med dijonsennep og rullet i hvidløg og persille.
  • Oksefilet med små stegte kartofler
  • Melonsalat, årstidens salat & hjemmelavet tzatziki.
  • Frugt-/bærtærte med cremefraiche (med softice – tillæg kr. 10,-)

Buffet Diana

  • Varmrøget laks med rejer og asparges.
  • Lakseroulade med sprød frisée og lime.
  • Røget hellefisk med mild sennepsdressing.
  • Provance stegt kalvecyvette med bagte rodfrugter og rødvinssauce.
  • Vanilje/chili skinkesteg og røstikartofler med bagt kartoffelmos.
  • BBQ stegt kyllingelår
  • 2 spændende salater, tomatsalat med frisk mozzarella.
  • Chokolademoussekage med friske bær.

Buffet Steffanie

  • Røget forel med røræg.
  • Skaldyrsparadis (rejer, krebs, krebsehaler, muslinger, salat) og 2 slags dressing.
  • Kalvefilet med svampesauce.
  • Grillkøller BBQ med barbeque sauce og grillet majs
  • Svinemedaljon svøbt i bacon, flødekartofler.
  • Bagt blomkål med goma dressing og peanuts. frisk pastasalat, spændende salat.
  • Gammeldags rabarbertærte med frisk frugt.

Buffet Den store Luxus

  • Krebsesalat med melonkugler.
  • Yokitorispyd på salatbund.
  • Tørsaltet koldrøget laks med wasabicreme.
  • Parmaskinke med marineret asparges og rødløg
  • Marineret kæmperejer med dilddressing.
  • Butterdejsindbagt laks med muskat spinat.
  • Krydderstegt cuvette.
  • Helstegt okse guldfilet med flødekatofler
  • Honningmarineret perlehønebryst med spinatbombe
  • Bagt blomkålk med goma dressing og peanuts, årstidens salat og tortelinesalat.
  • Gorgonzola/Emmentaler med oliven og bladselleri.
  • Frisk bær- og frugttærte med cremefraiche.

Buffet Celina

  • Asparges symfoni med bacon og rødløg
  • Krabbetårn på leje af salat
  • Torsketournedos i baconsvøb med dilddressing
  • Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn
  • Tigerrejer i hvidløg med limesauce
  • Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler
  • Dyrefilet med marineret bær og salat apex
  • Kamsteg stegt med ramsløg
  • Tomatsalat med frisk mozarella, rodfrugtsalat og årstidens salat
  • Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum
  • Betardbrød med oliver, betardbrød med malt og betardbrød med græskar
  • Marcelkage med råmarineret skovbær og chantillycreme

Tapas buffet

  • Paneret kyllingestykker med goma dressing.
  • Lakserilette med friteret kapers.
  • Gambas pil pil med aioli.
  • Pesto, oliven og tomatsalsa.
  • Små chorizopølser.
  • Årstidens salat med dressing.
  • Spanske kødboller i tomat og hvidløgsauce
  • Brownie med råmarinerede bær
  • Mix brød.