Videre til indhold
Man - Fre: 12:00 - 20:30
+45 58 86 45 00
Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00
Facebook-f
Instagram
Menukort
Frokost menukort
Aften menukort
Børne menukort
TakeAway
Specielle tilbud
Mad ud af huset
Mad ud af huset info
TakeAway
Stegt flæsk ud af huset
Smørrebrød og platte ud af huset
Festmenuer ud af huset
Brunch ud af huset
Natmad ud af huset
Reception og buffet ud af huset
Anretning/buffet ud af huset
Specialiteter ud af huset
Julemenuer ud af huset
Fest & Selskaber
Se vores festlokaler
Menuforslag
Helaftensarrangementer
Brunch
Buffeter
Natmad
Vine m.m
Download brochure
Jul & Nytår
Julebuffet & Hr. Plys på skipperkroen
Julefrokost på Skipperkroen
Julemenuer ud af huset
Swing Sisters Juleshow
Nytår
Events
Stegt flæsk ad libitum
Swing Sisters Juleshow
Værelser & Ophold
Dobbeltværelse & Suite
Ferielejlighed
Kro ophold ved vandet
Mini ophold
Miniferie
Montør-/sælgerophold
Udflugter
Buffeter og anretninger
Busarrangementer
Job
Om kroen
Om Skipperkroen
Kørselsvejledning
Kontrolrapport
Praktisk info
Menu
Menukort
Frokost menukort
Aften menukort
Børne menukort
TakeAway
Specielle tilbud
Mad ud af huset
Mad ud af huset info
TakeAway
Stegt flæsk ud af huset
Smørrebrød og platte ud af huset
Festmenuer ud af huset
Brunch ud af huset
Natmad ud af huset
Reception og buffet ud af huset
Anretning/buffet ud af huset
Specialiteter ud af huset
Julemenuer ud af huset
Fest & Selskaber
Se vores festlokaler
Menuforslag
Helaftensarrangementer
Brunch
Buffeter
Natmad
Vine m.m
Download brochure
Jul & Nytår
Julebuffet & Hr. Plys på skipperkroen
Julefrokost på Skipperkroen
Julemenuer ud af huset
Swing Sisters Juleshow
Nytår
Events
Stegt flæsk ad libitum
Swing Sisters Juleshow
Værelser & Ophold
Dobbeltværelse & Suite
Ferielejlighed
Kro ophold ved vandet
Mini ophold
Miniferie
Montør-/sælgerophold
Udflugter
Buffeter og anretninger
Busarrangementer
Job
Om kroen
Om Skipperkroen
Kørselsvejledning
Kontrolrapport
Praktisk info
Ring op
Anretninger og buffeter ud af huset
Priserne er excl. brød og smør.
Buffet Alexandre
Pris pr. couvert
Kr. 265
Røget laks med flødestuvet spinat.
Grillet kæmperejer med hvidløgsdressing.
Skaldyrstårn på salatleje med lime.
Dyremedaljon med svampesauce.
1/1 svinemørbrad smurt med dijonsennep og rullet i hvidløg og persille.
Oksefilet med små stegte kartofler
Rodfrugtsalat, spec. salat og hjemmelavet tzatziki.
Frugt-/bærtærte med cremefraiche (med softice – tillæg kr. 10,-)
Buffet Diana
Pris pr. couvert
Kr. 260
Varmrøget laks med rejer og asparges.
Indbagt ørred med purløgscreme.
Skaldyrssalat på leje af salat.
Provance stegt kalvecyvette med bagte rodfrugter og rødvinssauce.
Vanilje/chili skinkesteg og røstikartofler med bagt kartoffelmos.
BBQ stegt kyllingelår
2 spændende salater, tomatsalat med frisk mozzarella.
Hasselnøddetærte med råmarinerede bær..
Buffet Steffanie
Pris pr. couvert
Kr. 260
Røget forel med røræg.
Skaldyrsparadis (rejer, krebs, krebsehaler, muslinger, salat) og 2 slags dressing.
Kalvefilet med svampesauce.
Grillkøller BBQ med barbeque sauce og grillet majs
Svinemedaljon svøbt i bacon, flødekartofler.
Rodfrugtsalat, frisk pastasalat og spændende salat.
Gammeldags rabarbertærte med frisk frugt.
Buffet Den store Luxus
Pris pr. couvert
Kr. 365
Krebsesalat med melonkugler.
Yokitorispyd på salatbund.
Koldrøget sværdfiskefilet med purløgsæggecreme.
Parmaskinke med marineret asparges og rødløg
Marineret kæmperejer med dilddressing.
Butterdejsindbagt laks med muskat spinat.
Krydderstegt cuvette.
Helstegt okse guldfilet med flødekatofler
Honningmarineret perlehønebryst med spinatbombe
Bulgursalat, årstidens salat og tortillinesalat
Gorgonzola/Emmentaler med oliven og bladselleri.
Frisk bær- og frugttærte med cremefraiche.
Buffet Celina
Pris pr. couvert
Kr. 440
Asparges symfoni med bacon og rødløg
Krabbetårn på leje af salat
Torsketournedos i baconsvøb med dilddressing
Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn
Tigerrejer i hvidløg med limesauce
Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler
Dyrefilet med marineret bær og salat apex
Kamsteg stegt med ramsløg
Tomatsalat med frisk mozarella, rodfrugtsalat og årstidens salat
Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum
Betardbrød med oliver, betardbrød med malt og betardbrød med græskar
Marcelkage med råmarineret skovbær og chantillycreme
Tapas buffet
Pris pr. couvert
Kr. 240
Yokitorispyd på salatbund
Koldrøget laks med dildcreme anrettet på crispy salat
Gambas pil pil med aioli
Pesto, oliven og tomatsalsa
Små chorizopølser
Bondesalat
Spanske kødboller i tomat og hvidløgsauce
Hvid brownie med råmarinerede bær
Rosmarinbrød med olivenolie og havsalat
Bestil her