fbpx

Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00

Buffeter

Minimum 20 couverter

Buffet 1

  • Fersk røget laks med Wasabicreme
  • Røget forel med røræg
  • Lun fiskefilet med remoulade
  • Varm røget Musholmørred med salat
  • Tartelet med høns i asparges
  • Mørbradbøf med svampe a la creme
  • Oksefilet med flødekartofler
  • Tomat salat, årstiden salat og tzatziki
  • Osteanretning med frisk frugt
  • Frsikbagt grovbrød, rugbrød, kiks og smør

Buffet 2

  • Lakseroulade med sprød salat
  • Varm røget laks med salater og rejer
  • Røget forel med røræg
  • Hvidmarineret kæmpe rejer med hvidløgs dressing
  • Vanilje/chili skinke, frisk pasta vendt i pesto
  • Helstegt oksehøjreb med flødekartofler
  • Melonsalat, tomatsalat, bagt blomkål med goma dressing
  • Rabarbertærte med marineret bær
  • 2 slags oste med druer og radiser
  • 2 slags grovbrød, kiks og smør

Vin buffet 

  • Tortillalaks på salatleje med krebsehaler.
  • Grillet kæmperejer med hvidløgsdressing
  • Krabbetårn på salatleje med lime
  • BBQ-kyllingelår med grillet majs
  • 1/1 krydderstegt svinemørbrad med flødekartofler
  • Oksefilet med ristede kartofler og rødvinssauce
  • Melonsalat, broccolisalat og tzatziki
  • Frugttærte med creme fraiche

Luksus vin buffet

  • Krebshalesalat med melonkugler
  • Yokitorispyd på salatbund
  • Koldrøget laks med flødestuvet spinat
  • Parmaskinke med marineret asparges og rødløg
  • Marineret kæmperejer med dilddressing
  • Butterdejsindbagt ørred med purløgsdressing
  • Krydderstegt cuvette
  • Helstegt oksefilet med flødekartofler 
  • Honninmarineret perlhønebryst med spinatbombe
  • Bulgursalat, årstidens salat og tortellinisalat
  • Blå kornblomst og gammelknas (Arla unika oste), druer og chutney
  • Friske bær- og frugttærte med creme fraiche

Vin buffet 

  • Tortillalaks på salatleje med krebsehaler.
  • Grillet kæmperejer med hvidløgsdressing
  • Krabbetårn på salatleje med lime
  • BBQ-kyllingelår med grillet majs
  • 1/1 krydderstegt svinemørbrad med flødekartofler
  • Oksefilet med ristede kartofler og rødvinssauce
  • Melonsalat, broccolisalat og tzatziki
  • Frugttærte med creme fraiche

Buffet Celina

  • Asparges symfoni med bacon og rødløg
  • Krabbetårn på leje af salat
  • Torsketournedos i baconsvøb med dilddressing
  • Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn
  • Tigerrejer i hvidløg med limesauce
  • Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler
  • Dyrefilet med marineret bær og salat apex
  • Hvidløgsstegt lammefilet med persillefritt
  • Tomatsalat, broccolisalat og årstidens salat
  • Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum
  • Betardbrød med oliver, betardbrød med malt og betardbrød med græskar
  • Marcelkage med råmarineret skovbær og chantillycreme