Videre til indhold
Man - Fre: 12:00 - 20:30
+45 58 86 45 00
Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00
Facebook-f
Instagram
Menukort
Frokost menukort
Aften menukort
Børne menukort
TakeAway
Specielle tilbud
Mad ud af huset
Mad ud af huset info
TakeAway
Anretning/buffet ud af huset
Brunch ud af huset
Festmenuer ud af huset
Reception og buffet ud af huset
Stegt flæsk ud af huset
Smørrebrød og platte ud af huset
Specialiteter ud af huset
Natmad ud af huset
Fest & Selskaber
Se vores festlokaler
Menuforslag
Helaftensarrangementer
Brunch
Buffeter
Natmad
Vine m.m
Download brochure
Højtider
Konfirmation
Kristi Himmelfarts dag
Pinsebuffet
Påske
Sankthansaften
Events
Fødselsdag
Mors dag
Stegt flæsk ad libitum
Værelser & Ophold
Værelser
Ferielejlighed
Kro ophold ved vandet
Mini ophold
Montør-/sælgerophold
Udflugter
Buffeter og anretninger
Busarrangementer
Om kroen
Om Skipperkroen
Kørselsvejledning
Kontrolrapport
Praktisk info
Menu
Menukort
Frokost menukort
Aften menukort
Børne menukort
TakeAway
Specielle tilbud
Mad ud af huset
Mad ud af huset info
TakeAway
Anretning/buffet ud af huset
Brunch ud af huset
Festmenuer ud af huset
Reception og buffet ud af huset
Stegt flæsk ud af huset
Smørrebrød og platte ud af huset
Specialiteter ud af huset
Natmad ud af huset
Fest & Selskaber
Se vores festlokaler
Menuforslag
Helaftensarrangementer
Brunch
Buffeter
Natmad
Vine m.m
Download brochure
Højtider
Konfirmation
Kristi Himmelfarts dag
Pinsebuffet
Påske
Sankthansaften
Events
Fødselsdag
Mors dag
Stegt flæsk ad libitum
Værelser & Ophold
Værelser
Ferielejlighed
Kro ophold ved vandet
Mini ophold
Montør-/sælgerophold
Udflugter
Buffeter og anretninger
Busarrangementer
Om kroen
Om Skipperkroen
Kørselsvejledning
Kontrolrapport
Praktisk info
Ring op
Buffeter
Minimum 20 couverter
Buffet 1
Pris pr. couvert
Kr. 365
Fersk røget laks med Wasabicreme
Røget forel med røræg
Lun fiskefilet med remoulade
Varm røget Musholmørred med salat
Tartelet med høns i asparges
Mørbradbøf med svampe a la creme
Oksefilet med flødekartofler
Tomat salat, årstiden salat og tzatziki
Osteanretning med frisk frugt
Frsikbagt grovbrød, rugbrød, kiks og smør
Buffet 2
Pris pr. couvert
Kr. 399
Lakseroulade med sprød salat
Varm røget laks med salater og rejer
Røget forel med røræg
Hvidmarineret kæmpe rejer med hvidløgs dressing
Vanilje/chili skinke, frisk pasta vendt i pesto
Helstegt oksehøjreb med flødekartofler
Melonsalat, tomatsalat, bagt blomkål med goma dressing
Rabarbertærte med marineret bær
2 slags oste med druer og radiser
2 slags grovbrød, kiks og smør
Vin buffet
Pris pr. couvert
Kr. 395
Tortillalaks på salatleje med krebsehaler.
Grillet kæmperejer med hvidløgsdressing
Krabbetårn på salatleje med lime
BBQ-kyllingelår med grillet majs
1/1 krydderstegt svinemørbrad med flødekartofler
Oksefilet med ristede kartofler og rødvinssauce
Melonsalat, broccolisalat og tzatziki
Frugttærte med creme fraiche
Luksus vin buffet
Pris pr. couvert
Kr. 475
Krebshalesalat med melonkugler
Yokitorispyd på salatbund
Koldrøget laks med flødestuvet spinat
Parmaskinke med marineret asparges og rødløg
Marineret kæmperejer med dilddressing
Butterdejsindbagt ørred med purløgsdressing
Krydderstegt cuvette
Helstegt oksefilet med flødekartofler
Honninmarineret perlhønebryst med spinatbombe
Bulgursalat, årstidens salat og tortellinisalat
Blå kornblomst og gammelknas (Arla unika oste), druer og chutney
Friske bær- og frugttærte med creme fraiche
Vin buffet
Pris pr. couvert
Kr. 395
Tortillalaks på salatleje med krebsehaler.
Grillet kæmperejer med hvidløgsdressing
Krabbetårn på salatleje med lime
BBQ-kyllingelår med grillet majs
1/1 krydderstegt svinemørbrad med flødekartofler
Oksefilet med ristede kartofler og rødvinssauce
Melonsalat, broccolisalat og tzatziki
Frugttærte med creme fraiche
Buffet Celina
Pris pr. couvert
Kr. 495
Asparges symfoni med bacon og rødløg
Krabbetårn på leje af salat
Torsketournedos i baconsvøb med dilddressing
Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn
Tigerrejer i hvidløg med limesauce
Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler
Dyrefilet med marineret bær og salat apex
Hvidløgsstegt lammefilet med persillefritt
Tomatsalat, broccolisalat og årstidens salat
Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum
Betardbrød med oliver, betardbrød med malt og betardbrød med græskar
Marcelkage med råmarineret skovbær og chantillycreme
KONTAKT OS