- Man - Fre: 12:00 - 20:30
- +45 58 86 45 00
Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00
Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00
Hjemmelavet tunmousse med rejer og lime.
Vanilje/chili skinkesteg med flødekartofler, salat og 2 slags grøntsager.
Gammeldags rabarbertærte med iscreme.
Røget ørred med røræg og marinerede urter.
Kalvesteg med waldorfsalat, gele, broccoli, hvide og brunede kartofler.
Rubinsteinerkage med vandbakkelser.
Tarteletter med høns i asparges.
Svinekam med ½ æble, svesker og rødkål.
Fromage efter eget valg.
½ hummer naturel med kaviar, dressing og flûtes.
Helstegt dyreryg med Waldorfsalat, brunede kartofler, smørristede vindruer og vildtskysauce.
½ melon med frisk frugtsalat.
Ovnbagt laks med karrydressing, rejer og asparges.
Kalveryg med friske grøntsager eller waldorfsalat og gelé.
Islasagne på frugtspejl med frisk frugt.
Klar suppe med boller og flûtes.
Gammeldags oksesteg med glaserede løg, bønner, gulerødder og tyttebær.
Fløderand med lun kirsebærsauce.
Ferskrøget laks med slikasparges, flødestuvet spinat og varm røræg.
Oksefilet med speciel garniture og sauce bearnaise.
Hjemmelavet isbombe med sorbet.
Skaldyrsparadis med krebs, rejer, skaldyrstårn, krebsehaler og muslinger.
Oksemørbrad med hvidløg og basilikum, spinatbombe og rodfrugter.
½ ananas med frisk frugt og rørt is.
Rejecocktail dressing og hjemmebagt brød.
Helstegt oksehøjreb med bagt kartoffel, bagte rodfrugter, salat og svampesauce.
Hasselnøddetærte med råmarinerede bær, frisk frugt og softice