- Man - Fre: 12:00 - 20:30
- +45 58 86 45 00
Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00
Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00
Varmrøget musholm ørred på leje af salat med rejer og asparges.
Kalvesteg med friske grønsager, tyttebær, hjemmelavet agurkesalat.
Rubinsteinerkage med vandbakkelser.
Tarteletter med høns i asparges.
Svinekam med 1⁄2 æble, svesker og rødkål.
Fromage efter eget valg.
1⁄2 hummer naturel med fyld af skaldyrsalar, kaviar og dressing.
Helstegt dyreryg med waldorfsalat, brunede kartofler, smørristede vindruer og vildtskysauce.
Chokolademoussekage med friske bær og hjemmelavet parfait.
Pocheret laks med slikasparges, butterdejssnitte og sauce hollandaise.
Kalveryg, med friske grøntsager eller Waldorfsalat og gelé.
Islasagne på frugtspejl med frisk frugt.
Ferskrøget laks med slikasparges, flødestuvet spinat og varm røræg.
Oksefilet med speciel garniture og sauce bearnaise.
Gateau Marcel kage med frisk frugt og sorbet.
Skaldyrstallerken med krebs, rejer og hummerhaler, skaldyrstårn.
Oksemørbrad med indbagte løgringe, majs og kartoffelbåde.
1⁄2 ananas med frisk frugt og rørt is.
Stegt rødtunge med ristede svampe og kinarejer.
Kalvemørbrad fyldt med hønsesouffléfars, serveret med speciel garniture og portvinssauce.
Jordbærmousse på mandelbund med frisk frugt og sorbet.
Krabbetårn anrettet på røget laks med pesto.
Rosa stegt kalvefilet med morkelsauce, serveret med spinatbombe og speciel garniture.
Konditor tallerken med 2 slags kage, frisk frugt hjemmelavet parfait.
Hummersuppe med porre og hummerkød.
Indbagt kalvemørbrad i butterdej med spinat, serveret med savoykål og tomat i hvidløg.
Mandelblondekurv på hindbærspejl med softice.