fbpx

Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00

Reception og buffet ud af huset

Min. 30 couverter.

Tapas reception 1

  • Kompot af to slags rejer i syrlig lage med knuste limeblade
  • Røget rødbedelaks med wasabi-dressing
  • Kyllingesticks med rosmarin og lemon
  • Krabbesalat med sprød frisée
  • Braiserede svinekæber i egen sky
  • Chorizopølser
  • Mini-frikadeller
  • Spansk tortilla
  • Små æblekager
  • Div. hjemmebagte brød

Tapas reception 2

  • Store tigerrejer stegt med sesam og chili
  • Lakseroulade på sprød salat
  • Kyllingesticks med sprød rosmarin og lemon
  • Chorizopølse
  • Små mini-frikadeller
  • Panna cotta
  • Brød

Tapas reception 3

 
  • Store tigerrejer stegt med sesam og chili
  • Lakserilette på sprød salat
  • Kyllingesticks med sprød rosmarin og lemon
  • Ølpølser
  • Dadler svøbt i bacon
  • Rabarbertrifli
  • Brød

Tillæg til menuer

  • Hjemmebagt brød og smør.

Reception 1

  • Helstegt oksehøjreb og glaseret skinke med flødekartofler, salatbord og flütes.

Reception 2

  • Pølsebord med lune frikadeller og kold kartoffelsalat.