Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00

Reception og buffet ud af huset

Min. 30 couverter.

Buffet 1

  • Pølser i svøb med bacon.
  • Grønsagsstænger med krydderdip.
  • Grønsagstærte.
  • Butterdejs rede med skaldyrssalat.
  • Mini croissant med hønsesalat.
  • Ostestænger eller jordbær med chokoladeslør.

Buffet 2

  • Pølser i svøb med bacon.
  • Spegeskinke med melon.
  • Mini forårsruller med fyld.
  • Vandbakkelse med hønsesalat eller rejesalat.
  • Roastbeef med cornichons.
  • Små mini frikadeller.
  • Ostestænger.

Buffet 3

  • Ostebord med druer, kiks og hjemmebagt brød.

Tillæg til menuer

  • Hjemmebagt brød og smør.

Reception 1

  • Helstegt oksehøjreb og glaseret skinke med flødekartofler, salatbord og flütes.

Reception 2

  • Pølsebord med lune frikadeller og kold kartoffelsalat.