fbpx

Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00

Specialiteter ud af huset

Menu 1

  • Stegt søtunge med ristede svampe, rejer og stuvet spinat.
  • Kalvemørbrad fyldt med hønsesoufflefars, serveret med speciel garniture og portvinssauce.
  • Valnøddefromage med pocheret pære og puré.

Menu 2

  • Krabbetårn anrettet på røget laks med pesto.
  • Rosa stegt kalvefilet med svampesauce og bagte rodfrugter, serveret med spinatbombe og speciel garniture.
  • Marcelkage med bærkompot og sorbet.

Menu 3

  • Hummersuppe med porre og hummerkød.
  • Dijon smurt kalvemørbrad med soltørrede tomater med hvidløg og persille, bagte rødløg, salat, fyldt bagt kartoffel og trøffelglace.
  • Jordbærfristelse (luftig jordbærfromage på bund af lys fragilité)