Videre til indhold
Man - Fre: 12:00 - 20:30
+45 58 86 45 00
Køkkenet er lukket i tidsrummet 15:00-17:00
Facebook-f
Instagram
Menukort
Frokost menukort
Aften menukort
Børne menukort
TakeAway
Specielle tilbud
Mad ud af huset
Mad ud af huset info
TakeAway
Anretning/buffet ud af huset
Brunch ud af huset
Festmenuer ud af huset
Reception og buffet ud af huset
Stegt flæsk ud af huset
Smørrebrød og platte ud af huset
Specialiteter ud af huset
Natmad ud af huset
Fest & Selskaber
Se vores festlokaler
Menuforslag
Helaftensarrangementer
Brunch
Buffeter
Natmad
Vine m.m
Download brochure
Højtider
Konfirmation
Kristi Himmelfarts dag
Pinsebuffet
Påske
Sankthansaften
Events
Fødselsdag
Mors dag
Stegt flæsk ad libitum
Værelser & Ophold
Værelser
Ferielejlighed
Kro ophold ved vandet
Mini ophold
Montør-/sælgerophold
Udflugter
Buffeter og anretninger
Busarrangementer
Om kroen
Om Skipperkroen
Kørselsvejledning
Kontrolrapport
Praktisk info
Menu
Menukort
Frokost menukort
Aften menukort
Børne menukort
TakeAway
Specielle tilbud
Mad ud af huset
Mad ud af huset info
TakeAway
Anretning/buffet ud af huset
Brunch ud af huset
Festmenuer ud af huset
Reception og buffet ud af huset
Stegt flæsk ud af huset
Smørrebrød og platte ud af huset
Specialiteter ud af huset
Natmad ud af huset
Fest & Selskaber
Se vores festlokaler
Menuforslag
Helaftensarrangementer
Brunch
Buffeter
Natmad
Vine m.m
Download brochure
Højtider
Konfirmation
Kristi Himmelfarts dag
Pinsebuffet
Påske
Sankthansaften
Events
Fødselsdag
Mors dag
Stegt flæsk ad libitum
Værelser & Ophold
Værelser
Ferielejlighed
Kro ophold ved vandet
Mini ophold
Montør-/sælgerophold
Udflugter
Buffeter og anretninger
Busarrangementer
Om kroen
Om Skipperkroen
Kørselsvejledning
Kontrolrapport
Praktisk info
Ring op
Buffeter og anretninger
Forslag 1
Pris pr. couvert
Kr. 235
Røde og hvide sild med karrysalat
Fiskefilet med citron
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Æg og rejer med mayonnaise
Ribbenssteg med rødkål
Svinemørbrad med champignon a lá creme
Ost
Forslag 2
Pris pr. couvert
Kr. 235
Røde og hvide sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade
Gravad laks med rævesauce
Skinke med melon
Lille engelsk bøf med løg
Ribbenssteg med rødkål
Brie med druer
Forslag 3
Pris pr. couvert
Kr. 250
Røde og hvide sild med karrysalat
Varmrøget laks med rejer og asparges
Skaldyrssalat med melonkugler
Lun ribbenssteg med rødkål
Kotelet i fad
1/4 Kylling med paprikasauce
Ost med frugtsalat
KONTAKT OS