VI HAR GLÆDET OS TIL AT DELE DENNE NYHED MED ALLE VORES GÆSTER

Onsdag den 20. maj åbner Skipperkroen igen dørene op for spisende gæster i restauranten.

Skipperkroen har siden marts måned, kun haft åben for takeaway pga. Corona situationen, men på onsdag åbnes der igen og vores gæster kan glæde sig til synet af en flot nymalet restaurant og en gennemgående renovering af hele facaden. Udendørsområdet er blevet udvidet og den smukke udsigt udover vandet bliver endnu smukkere med de mange flotte blomster der kommer til at pynte i området.

Alt renovering er gennemført med fokus på at bibeholde Skipperkroens originale udseende og med respekt for historien og området.

Når Skipperkroen åbner den 20 maj vil der være åbningstilbud på nogle retter, men menukortet vil i opstartsfasen være reduceret, det er derfor vigtigt du holder øje med facebook, Instagram og vores hjemmeside.

Åbningstiden vil på onsdag være 16.30-22.00 (køkkenet lukker kl. 20.30)

Vi har efter de nye retningslinjer mulighed for at byde 50 gæster velkommen indenfor i restauranten. De dage, hvor vejret tillader det, kan vi også tilbyde udendørs servering for 50 gæster.

Vi vil dog appellere til, at i booker bord, så vi har en idé om, hvor mange medarbejdere vi skal kalde tilbage i restauranten. Du kan booke bord på tlf.: 58864500

Vores takeaway fortsætter, men dog med reduceret udvalg. Menukortet er under udarbejdelse, så hold øje med siden for mere information.

Vi glæder os rigtig meget til at byde vores gæster velkommen igen og vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer.