Buffeter og anretninger
Forslag nr. 1
- Røde og hvide sild med karrysalat
- Fiskefilet med citron
- Roastbeef med remoulade og ristede løg
- Æg og rejer med mayonnaise
- Ribbenssteg med rødkål
- Svinemørbrad med champignon a lá creme
- Ost
Pris pr. couvert: kr. 195,00
Forslag nr. 2
- Røde og hvide sild med karrysalat
- Fiskefilet med remoulade
- Gravad laks med rævesauce
- Skinke med melon
- Lille engelsk bøf med løg
- Ribbenssteg med rødkål
- Brie med druer
Pris pr. couvert: kr. 195,00
Forslag nr. 3
- Røde og hvide sild med karrysalat
- Varmrøget laks med rejer og asparges
- Skaldyrssalat med melonkugler
- Lun ribbenssteg med rødkål
- Kotelet i fad
- 1/4 Kylling med paprikasauce
- Ost med frugtsalat
Pris pr. couvert: kr. 210,00