Buffeter og anretninger

Forslag nr. 1

  • Røde og hvide sild med karrysalat
  • Fiskefilet med citron
  • Roastbeef med remoulade og ristede løg
  • Æg og rejer med mayonnaise
  • Ribbenssteg med rødkål
  • Svinemørbrad med champignon a lá creme
  • Ost

Pris pr. couvert: kr. 195,00

 

Forslag nr. 2

  • Røde og hvide sild med karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade
  • Gravad laks med rævesauce
  • Skinke med melon
  • Lille engelsk bøf med løg
  • Ribbenssteg med rødkål
  • Brie med druer

Pris pr. couvert: kr. 195,00

 

Forslag nr. 3

  • Røde og hvide sild med karrysalat
  • Varmrøget laks med rejer og asparges
  • Skaldyrssalat med melonkugler
  • Lun ribbenssteg med rødkål
  • Kotelet i fad
  • 1/4 Kylling med paprikasauce
  • Ost med frugtsalat

Pris pr. couvert: kr. 210,00